BÆREKRAFTSFESTIVALEN 24-25 juni 2015

 

Filago og Hurdal kommune har gått sammen om å skape Sustainable Valley Festival, et årlig samlingspunkt som setter bærekraft i sentrum.
Festivalen har to deler: Konferanse og festival. 
 

Bærekraftfestivalens konferanse byr i 2015 på et rikholdig program på Hurdalssjøen Hotell, med noen av Norges viktigste politikere på talerstolen. Et bredt spekter av stemmer innen samfunnsbygging vil også være representert, slik som Google Norge, Ruter, Sintef, Bellona, Enova og Innovasjon Norge.

Festivalen foregår i Hurdal Økolandsby og på Fremtidssmia Økologiske Næringssenter. Her finner du stands fra bedrifter som tenker nytt innenfor klima, miljø og ressursutnyttelse, konsertprogram med blant annet Ole Paus, salg av mat og drikke, moteshow, aktiviteter for barn og mye annet. 

Festivalen blir en årlig foreteelse. Filago er stolt over å være en av Hurdal kommunes største medarrangører i dette prosjektet.

 

Filago AS