Boligtun 2 Hurdal Økolandsby ute for salg!

Boligtun 2 består av 24 boenheter. Rundt et tun med mange fellesfunksjoner ligger en blanding av leiligheter, rekkehus og eneboliger. Boligene har gode solforhold, og er planlagt for riktig og funksjonell balanse mellom private, halvprivate og offentlige soner.

 Tun-konseptet er rendyrket i Hurdal Økolandsby sin andre byggefase. Tunet som boform har lang historie i Norge. Her skapes en arena der naboer møtes, med møblering som gir glede og fellesskap i hverdagen.

 Huset og hagen er ditt private fristed. Utenfor egen tomt skal du finne muligheter for aktiviteter sammen med andre: Grillmiddag i tunet, et glass leskedrikk på felleshusets terrasse en varm sommerkveld, stell av tomatplantene barna dyrker sammen med naboungene, eller sylting av grønnsaker på kjøkkenet i felleshuset er noen muligheter.

 En andel av kjøpesummen går til fellesfunksjoner, dels til eget tun og dels til fellesfunksjoner på gården. Denne modellen videreføres i Boligtun 3, 4 og 5 i økolandsbyen. Slik har man mulighet til å gjøre trinnvise, samlede investeringer, som gir gode rammer for et levende fellesskap.

 Prosjektet er utviklet av Filago, og tegnet og prosjektert av arkitektene i Stilla Utvikling, i samarbeid med Gaia Arkitekter.

 

For mer info om Boligtun 2....

Filago AS